BUDVA- SVETI STEFAN Taxi Transfers from Airport TIvat Dubrovnik Becici Podgorica

Taksista ojadio Skandinavca: Vožnju od Budve do Bečića naplatio 24 umesto šest evra

Takođe možemo reći da nam je najbitnija stvar vaša sigurnost i komfor. Mercedesov automobil S klase smatramo da je najbolji izbor kako za Direktore tako i za individualne korisnike, a posebno se fokusiramo na njegovu udobnost i bezbednost. Sva naša Mercedesova vozila S klase su uvek u perfektnom stanju, u svakom trenutku ih je 10 na raspolaganju za momentalno kretanje. Odlične performanse, vrhinski stil i najsavremeniju tehnologiju je ono što možete da očekujete od prevoza putnika u Mercedes Benz GLE limuzini. Mercedes E klasa će vas iznenaditi svojim atletskim dizajnom i unutrašnjom elegancijom. Mercedes E klasa je očigledan saveznik za sva vaša poslovna putovanja uz maksimalan komfor.

Montenegro Itinerary: A Week of Things to Do The Strategist – New York Magazine

Montenegro Itinerary: A Week of Things to Do The Strategist.

Posted: Mon, 14 Jun 2021 07:00:00 GMT [source]

Nije ni čudo što je model dugo favorit medju taksistima i prevoznicima. Zadnja vrata imaju širok ugao otvaranja a pozadi se nalaze https://podgorica.taxi/ i držači za čaše. Naša Škoda Octavia ima ugradjenu klimu, bluetooth, DAB digitalni radio, USB port kao i putni računar.

Book A Premium Taxi Ride To Budva, Becici, Milocer, Rafailovici, Sveti Stefan (Saint Stephen) or Przno

“Vidi ovo što je naštelio, bato. Čekaj, ti kontaš da ću ja to tebi platiti sad”, pitao je mladić koji je snimao taksistu. Naši vozači su veoma stručni, ljubazni i profesionalni. I ponosimo se time što možemo da vam garantujemo pouzdanost i bezbednost.

Među najzanimljivijim spomenicima ovde su crkva Svetog Jovana iz 7. Srednjovjekovna gradska tvrđava se zove Citadela, a tik do nje je slikovita crkva Svete Trojice, sagrađena 1804. U slobodno vrijeme možete popiti kafu na poznatoj plaži Ricardova glava. Možete se slikati sa statua balerine koja krije nevjerovatnu priču koju ćete saznati gledajući ovu nevjestu Jadrana.

Zlatiborski ALEX Taxi

Na putu, G-Klasa je agilna kao što je i udobna i daje vozaču bolji osećaj pri upravljanju. Van puta, čvršća je u držanju pravca i laka za vožnju. Putnicima se pruža visok kvalitet i udobnost po veoma povoljnim cenama bez https://taxi-travel.me/ ikakvog gubitka u luksuzu i sigurnosti. Ukoliko ste zainteresovani za ovu vrstu prevoza, možete nas kontaktirati na jedan od naših brojeva telefona (00-24h) na kontakt strani ili izvršiti online rezervaciju putem upita.

https://podgorica.taxi/

Sa preko 19 godina iskustva i uspešnog poslovanja na domaćem ali i inostranom tržištu u prevozu putnika. Najnoviji dodatak našem voznom parku, ova limuzina iz 2017. Godine je idealan izbor za sve koji žele vrhunsku udobnost u vožnji po pristupačnim cenama. Razaranjem antičke Duklje od strane Avara i dolaskom Slovena, veliki taxi budva broj romanizovanih starosedelaca se povukao u utvrđene primorske gradove. U ranom srednjem veku, Budva je vizantinski grad, sa grčkom vojnom posadom (garnizonom) i iliro-romanskim stanovništvom, a nastanjivali su je i grčki i italijanski trgovci. Sloveni žive po župama i bili su nekoliko vekova podanici vizantijskog cara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *